Hier kun je in het kort wat informatie lezen over de inhoud en de prijs van de behandelingen. Alle behandelingen en producten worden aangepast aan je huidtype en constitutie. Heb je specifieke vragen? Dan kun je uiteraard telefonisch contact met mij opnemen of een mail sturen.

Gezicht

Een gezichtsbehandeling kan uitgebreid worden met een aanvullende massage, specifieke producten, verschillende technieken of het gebruik van edelstenen, etherische oliën. Het is maar waar jouw huid nu behoefte aan heeft.

Gezichtsbehandeling 30 minuten: € 38,-
Deze behandeling bestaat uit:
reiniging – scrub – massage van gezicht, nek en decolleté of masker- dagverzorging
Gezichtsbehandeling 60 minuten: € 65,-
Deze behandeling bestaat uit:
geurreis – reiniging – scrub/peeling – massage van decolleté, hals en gezicht – masker (tijdens het masker massage van hoofd, armen of voeten) – dagverzorging
Gezichtsbehandelig 75 minuten: € 70,-
Deze behandeling bestaat uit:
geurreis – reiniging – scrub/peeling – verwijderen van onzuiverheden – epileren van wenkbrauwen – ontspanningsmassage van gezicht, nek en decolleté –  masker (tijdens het masker massage van hoofd, armen of voeten) – dagverzorging
Gezichtsbehandeling 90 minuten: € 83,-
Deze behandeling bestaat uit:
geurreis – reiniging – scrub/peeling – verwijderen van onzuiverheden – wenkbrauwen epileren – ontspanningsmassage van gezicht, nek en decolleté – masker (tijdens het masker massage van hoofd, armen of voeten) – dagverzorging
Anti-age gezichtsbehandeling 75 minuten: € 78,-
Deze behandeling wordt met hoogwaardige Anti-age producten uitgevoerd en bestaat uit:
reiniging – scrub of fruitzuur peeling – verwijderen van onzuiverheden – epileren van wenkbrauwen – aanbrengen van ampul en serum – bindweefselmassage van gezicht, nek en decolleté – masker – dagverzorging

Anti-age gezichtsbehandeling 90 minuten: € 93,-
Deze behandeling wordt met hoogwaardige Anti-age producten uitgevoerd en bestaat uit:
reiniging – scrub en fruitzuur peeling – verwijderen van onzuiverheden – wenkbrauwen epileren –  bindweefselmassage van de nek en gezicht – ontspanningsmassage van gezicht, nek en decolleté – masker (tijdens het masker massage van hoofd, armen of voeten) – dagverzorging (Tijdens deze behandeling worden extra verzorgend producten gebruikt zoals vitaminen ampullen, serum’s en etherische oliën)
Anti-age boost 45 minuten: € 51,-
Deze behandeling bestaat uit:
reiniging – fruitzuurpeeling –  bindweefselmassage gezicht en nek – dagverzorging
Gezichtsbehandeling met edelstenen 75 minuten: € 77,-
Een bijzondere ervaring met de helende werking van de edelstenen. Bij ieder handeling worden andere stenen (koud en warm) gebruikt aangepast voor de huidtype. Deze behandeling bestaat uit:
plaatsen van chakra stenen – reiniging – scrub – verwijderen van onzuiverheden – wenkbrauwen epileren – edelstenenmassage van de decolleté, hals en gezicht – masker (tijdens het masker hoofd, hand of voetmassage met stenen) – dagverzorging
Gezichtsbehandeling tieners 45 minuten: € 48,-
Voor de jonge en/of onzuivere huid. Deze behandeling bestaat uit:
reiniging – scrub/peeling – verwijderen van onzuiverheden – masker – dagverzorging

 Massage’s

Heb je lichamelijke klachten of heb je behoefte aan ontspanning? Bij mij krijg je altijd een persoonlijke massage doordat ik me op jouw energie afstem, voel ik wat je nodig hebt en waar de eventuele blokkades zitten. De massage’s worden met warme olie en een persoonlijk uitgekozen geur uitgevoerd.
Voor advies en vragen kun je altijd contact met mij opnemen.

Hele rug en nek 30 minuten: € 37-
Een massage van het hele rug waarbij de focus op de probleem zone’s wordt gelegd.
Lichaamsmassage 60 minuten: € 68,-
Een ontspanningsmassage van hoofd tot tenen.
Lichaamsmassage 90 minuten: € 88,-
Een ontspanningsmassage van hoofd tot tenen met extra aandacht van één of meerdere lichaamsdelen naar wens.
30 minuten massage naar keuze: € 37,-
Bepaal zelf waar je op het moment het meest behoefte aan hebt. (hoofd, voeten, benen, armen, buik of een combinatie hiervan)
Hotstone massage hele rug en nek 30 minuten: € 45,-
Een rugmassage met behulp van warme basaal stenen die ontspannend en helend op de spieren werken. Het helpt zeer goed bij vele soorten rugklachten.
Hotstone lichaamsmassage 60 minuten: € 75,-
Een lichaamsmassage met behulp van warme basaal stenen die ontspannend en helend op de spieren werken.
Bindweefselmassage gezicht en nek 35 minuten: € 48,-
Een stevig massage (incl. reiniging en dagverzorging) die de huidconditie helpt te verbeteren door de doorbloeding en de collageen aanmaak te stimuleren. Zeer geschikt voor de verslapte, rijpere en/of slecht doorbloed huid of voor iedereen die de verouderingsproces wilt vertragen. In kuurverband kan het 4, 6 of 8 keer (intensiteit wordt persoonlijk bepaald, minimaal 1x per week) en je krijgt korting of een cadeau (cup of ampul).
NIEUW! Intuitiemassage/behandeling 60 minuten: € 80,- / 90 minuten: € 100,-
Omdat ik vaak aanvoel/doorkrijg wat de klant op het moment nodig heeft en op welke manier ik de massage het beste kan uitvoeren, heb ik deze behandeling toegevoegd. Voorafgaand maak ik contact met je energie waardoor ik mijn handen laat leiden. Ik weet van te voren niet hoe de behandeling er uit gaat zien. Massage, klankschalen, stenen, geuren, healing, reading enz,…een bijzondere belevenis.

 

Healing

Regenesis Healing Therapie is een therapie die ontwikkeld is door Robert Rasmusson. Voor behandeling van vele ziekten op zowel fysiek, emotioneel en mentaal vlak. Deze methode is gebaseerd op verschillende ademhalingstechnieken die de frequentie van de energie verhogen. Deze verhoogde energie wordt doorgegeven zodat het lichaam zelf kan genezen.

Anti-stress healing 30 minuten: € 38,-
Ideaal voor een kennismaking met de healing of voor mensen met veel stress. Tijdens deze sessie worden speciale punten behandeld tegen stress.
Healing 60 minuten: € 58,-
Vooraf worden de hulpvragen besproken en hand daarvan wordt het verloop van de sessie bepaald.

Klankschalensessie 60 minuten: € 53,-


Overig

Natuurlijk zijn er ook wat praktische behandelingen voor een nog mooier uiterlijk.

Harsen

Wenkbrauwen: € 15,-

Bovenlip: € 15,-

Bovenlip en kin: € 20,-

Oksels: € 25,-

Onderbenen: € 29,-

Hele benen: € 45,-

Bikinilijn: € 25,-

Wenkbrauwen

Epileren: € 11,-

Verven: € 12,-

Epileren en verven: € 20,-

Wimpers

Verven: € 16,-

Wimpers en wenkbrauwen verven: € 25,-