Hier kun je in het kort wat informatie lezen over de inhoud en de prijs van de behandelingen. Alle behandelingen en producten worden aangepast aan je huidtype en constitutie. Heb je specifieke vragen? Dan kun je uiteraard telefonisch contact met mij opnemen of een mail sturen.

Gezicht

Een gezichtsbehandeling kan uitgebreid worden met een aanvullende massage, specifieke producten, verschillende technieken of het gebruik van edelstenen. Het is maar waar jouw huid nu behoefte aan heeft.

Gezichtsbehandeling 30 minuten: € 25,-
Een korte oppepper voor de huid. Deze behandeling bestaat uit:
reiniging / scrub / masker/ dagverzorging
Gezichtsbehandeling 60 minuten: € 55,-
De maandelijks onderhuid voor de huid. Deze behandeling bestaat uit:
reiniging / scrub / verwijderen van onzuiverheden / wenkbrauwen epileren / massage van de decolleté, hals en gezicht / masker (tijdens het masker massage van de hoofd of armen of voeten) / dagverzorging 
Anti-age gezichtsbehandeling 90 minuten: € 69,-
Voor de rijpere en/of vermoeide huid. Deze behandeling wordt met Anti-age producten uitgevoerd en bestaat uit:
reiniging / scrub of fruitzuur peeling / verwijderen van onzuiverheden / wenkbrauwen epileren / diep anti-rimpel massage van de nek en gezicht / ontspanningsmassage van gezicht, nek en decolleté / masker (tijdens het masker massage van hoofd, armen of voeten) / dagverzorging
Gezichtsbehandeling met edelstenen 75 minuten: € 65,-
Een bijzondere ervaring met de helende werking van de edelstenen. Bij ieder handeling worden andere stenen gebruikt aangepast voor de huidtype. Deze behandeling bestaat uit:
reiniging / scrub / verwijderen van onzuiverheden / wenkbrauwen epileren / edelstenenmassage van de decolleté, hals en gezicht / masker (tijdens het masker hoofd, hand of voetmassage met stenen) / dagverzorging

Massage

Heb je lichamelijke klachten of heb je behoefte aan ontspanning? Kijk dan of één of meer van de behandelingen voor jou van toepassing is. Voor advies hierover kun je altijd contact met mij opnemen.

Rug, nek en schouders 30 minuten: € 25,-
Een massage van het hele rug waarbij de focus op de probleem zone’s wordt gelegd.
Lichaamsmassage 60 minuten: € 55,-
Een ontspanningsmassage van hoofd tot tenen.
Lichaamsmassage 90 minuten: € 69,-
Een ontspanningsmassage van hoofd tot tenen met extra aandacht van een of meerdere lichaamsdelen naar wens.
30 minuten massage naar keuze (hoofd, voeten, benen, armen of een combinatie hiervan) / € 25,-
Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet.
Hotstone massage rug, nek en schouders 30 minuten: € 30,-
Een rugmassage met behulp van warme basaal stenen die ontspannend en helend op de spieren werken. Het helpt zeer goed bij vele soorten rugklachten.
Hotstone lichaamsmassage 60 minuten: € 60,-
Een lichaamsmassage met behulp van warme basaal stenen die ontspannend en helend op de spieren werken.
Bindweefselmassage gezicht en nek 20 minuten: € 25,-
Een stevig massage die de huidconditie helpt te verbeteren door de doorbloeding en de collageen aanmaak te stimuleren. Zeer geschikt voor de verslapte, rijpere en/of slecht doorbloed huid of voor iedereen die de verouderingsproces wilt vertragen.
Bindweefselmassage benen 30 minuten: € 35,-
Een stevig massage die de huidconditie helpt te verbeteren door de collageen aanmaak te stimuleren. Door de verhoogde doorbloeding wordt het afvoer van afvalstoffen en het aanvoer van voedingstoffen ook verbeterd. Zeer geschikt voor de verslapte huid en/of huid met cellulite vorming of na herstel van operatie, blessures.

Healing

Regenesis Healing Therapie is een therapie die ontwikkeld is door Robert Rasmusson. Voor behandeling van vele ziekten op zowel fysiek, emotioneel en mentaal vlak. Deze methode is gebaseerd op verschillende ademhalingstechnieken die de frequentie van de energie verhogen. Deze verhoogde energie wordt doorgegeven zodat het lichaam zelf kan genezen.

Anti-stress healing 30 minuten: € 25,-
Ideaal voor een kennismaking met de healing of voor mensen met veel stress. Tijdens deze sessie worden speciale punten behandeld die anti-stress werken.
Healing 60 minuten: € 40,-
Vooraf worden de hulpvragen besproken en hand daarvan wordt het verloop van de sessie bepaald.

Overig

Natuurlijk zijn er ook wat praktische behandelingen voor een nog mooier uiterlijk.

Harsen

Wenkbrauwen: € 7,50,-

Bovenlip: € 7,50,-

Bovenlip en kin: € 9,50,-

Oksels: € 15,-

Armen: € 15,-

Onderbenen: € 17,50,-

Bovenbenen: € 17,50,-

Hele benen: € 35,-

Rug: € 15,-

Bikinilijn: € 25,-

Wenkbrauwen

Stylen: € 10,-

Verven: € 8,50,-

Stylen en verven: € 17,-

Wimpers

Verven: € 8,50,-

Wimpers en wenkbrauwen verven: € 15,50,-

Klankschalen behandeling

1 uur € 45,-