Ik ben Kriszti, geboren in Hongarije en woon sinds 1999 in Nederland. Ik ben in 1995 begonnen met de opleiding schoonheidsspecialiste in Hongarije en heb deze later ook in Nederland gedaan. Ik beoefen het vak als schoonheidsspecialiste sinds 1995 en heb mezelf in de navolgende jaren verder gespecialiseerd middels verschillende opleidingen zoals specifieke massage methoden, spirituele opleidingen (hoogste behaalde niveau is Master Healer Regenesis) en in India een Ayurvedische cursus voor massages en kleine diverse Pancha Karma behandelingen met bijhorende theorie. Ik ben vooral geïnspireerd door de wijsheid van de Ayurveda, dus gebruik veel technieken en kennis daarvan. Daarom werk ik ook graag met het bijpassende merk Lakshmi welke ook puur natuurlijk is. Ik werk nog steeds met veel passie en liefde welke ik graag doorgeef tijdens mijn behandelingen. Mijn focus ligt vooral op de ontspanning (geestelijk en lichamelijk) van de klant maar natuurlijk ook het verbeteringen van de huid en of andere klachten.

Om de behandelingen persoonlijk mogelijk kunnen maken, gebruik ik verschillende technieken die ik de loop van de jaren heb geleerd in cursussen of opleidingen zoals:

Vakopleiding schoonheidsspecialiste – Hongarije

Healing Prananadi – Hongarije

Vakopleiding schoonheidsspecialiste – Instituut De Korte

Aromatherapie

Voetreflexologie

Ayurvedisch behandelingen (Panchakarma), massage en theorie – Jiva Clinic India

Spiritueel begelider – ASPI, Academie voor Spirituele Integratie

Cursus Quantum Touch healer

Master healer Regenesis – De Quantum Academy

Nummerologie

Trainingen Matrix Coaching

Hoofdmassage en oorkaarsen – Thailand

Gewrichtsontspanning

Testimonials


default image

Ik heb jarenlang huidproblemen gehad

"Via mijn schoonmoeder kwam ik bij Kriszti terecht. Voor het eerst vond ik een schoonheidsspecialist waar ik me op me gemak voelde en zelfs kon ontspannen tijdens de behandeling. Mijn huid is in de afgelopen jaren echt verbeterd door alle adviezen en de grondige behandeling van Kriszti. Ik heb jarenlang huidproblemen gehad en heb het idee dat mijn huid eindelijk meer balans is. En een extra leuke bijkomstigheid is dat Kriszti heerlijk masseert, vol aandacht en toewijding is en een super rustgevende uitstraling heeft. Ik wens iedereen een behandeling bij haar toe!"

Suzanne (34) - Amsterdam oktober 19, 2015