Ik ben Kriszti, geboren in Hongarije en woon sinds 1999 in Nederland. Ik ben in 1995 begonnen met de opleiding schoonheidsspecialiste in Hongarije en heb deze later ook in Nederland gedaan. Ik beoefen het vak als schoonheidsspecialiste sinds 1995 en heb mezelf in de navolgende jaren verder gespecialiseerd middels verschillende opleidingen zoals specifieke massage methoden, spirituele opleidingen (hoogste behaalde niveau is Master Healer Regenesis) en in India een Ayurvedische cursus voor massages en kleine diverse Pancha Karma behandelingen met bijhorende theorie. Ik ben vooral geïnspireerd door de wijsheid van de Ayurveda, dus gebruik veel technieken en kennis daarvan. Daarom werk ik ook graag met het bijpassende merk Lakshmi welke ook puur natuurlijk is. Ik werk nog steeds met veel passie en liefde welke ik graag doorgeef tijdens mijn behandelingen. Mijn focus ligt vooral op de ontspanning (geestelijk en lichamelijk) van de klant maar natuurlijk ook het verbeteringen van de huid en of andere klachten.

Om de behandelingen persoonlijk mogelijk kunnen maken, gebruik ik verschillende technieken die ik de loop van de jaren heb geleerd in cursussen of opleidingen zoals:

Vakopleiding schoonheidsspecialiste – Hongarije

Healing Prananadi – Hongarije

Vakopleiding schoonheidsspecialiste – Instituut De Korte

Aromatherapie

Voetreflexologie

Ayurvedisch behandelingen (Panchakarma), massage en theorie – Jiva Clinic India

Spiritueel begelider – ASPI, Academie voor Spirituele Integratie

Cursus Quantum Touch healer

Master healer Regenesis – De Quantum Academy

Nummerologie

Trainingen Matrix Coaching

Hoofdmassage en oorkaarsen – Thailand

Gewrichtsontspanning

Testimonials


default image

Ik vind je geweldig als mens

"Ik vind je geweldig als mens en in je vak en wacht op de dag dat ik weer naar je toe kan. Ik mis je in veel opzichten. Je kundigheid en jij als mens. Voor mij ben je bijzonder en ik kan echt niemand vinden die jouw kennis en zorg te bieden heeft."

Marijke - Amstelveen oktober 5, 2015